Tänään on ollut hyvä päivä. On mieltä piristävää, kun on välillä hyvä päivä. No mitäs se hyvä päivä sitten tarkoittaa.

Se tarkoittaa sitä, että kun vetää bentsoja tarpeellisen määrän pitkin päivää, niin pystyy liikkumaan ihmisten ilmoilla ilman, että Gallialainen taivas olisi putoamassa koko ajan niskaan ja kotiin tullessa maistuu ruoka. No onko tuo toisaalta ihme, jos (piilomainonta jatkuu, mikä piilomainonta?) Rainbow-mansikan voimalla mentiin aamusta (lue puolipäivästä) ehtooseen asti.

Se tarkoittaa myös sitä, että kun löytää edes yhtenä päivänä tarpeellisen annoksen pitämään mielen seesteisenä, niin mikään ei ketuta.

Kävin jopa uimahallissa. Istuin porealtaassa tunnin. En sitten muuta tehnytkään. Se oli uskomattoman rentouttavaa. Haluan sellaisen kotiin. Toiskohan joulupukki? Sen automaattivaihteisen auton lisäksi....

Muutoin jouluostokset perhehelveteissä on sieltä itsestään. On tuplabonusta ja miinusprosenttia ja niistä köyhä kuluttaja yrittää keksiä oikean vaihtoehdon, jolla pääsee halvimmalla. Pieleenhän se menee. Ja eikö tässä nyt ole pää muutenkin tarpeeksi sekaisin ilman kulutushysterian tuomaa myötävaikutusta. Hmm...kumpi on parempi ratkaisu; ostaa Tu Tu Petti hintaan 12,95 ja saada tuplabonus vai mennä kilpailevaan Kituutusmarkettiin ja ostaa se hintaan 14,95 -20%? EMMÄÄTIERÄ!!!! Hitto, aloitan protestin ja tuon juhannuskoivut portin pieleen. Jaa ei ole lehtiä puissa? Mitä sitten?

Ja sitten on vielä kuusen hankinta. Meenkö mettään? En. Aiemmin oon mennyt mutta nyt en. En edes Fiskarsin uhalla. Ostan puun. Ja mielellään jostain sademetsästä kaadetun uhanalaisen lajinsa viimeisen.

Oikeastaan joulusta voisikin spekuloida enemmänkin oikein ajan kanssa.

Huomenna F 41 matkustaa Malmille tapaamaan Setä Tohtoria, joka toivon mukaan kertoo oikean reseptin ja jotain muitakin toimintaohjeita. Mulla on tavoitteena saada jouluna yksi Lapin Tumma kurkusta alas.

Päivän biisivalinta; www.youtube.com/watch