Mikä hitto siinä on, että ensimmäisenä tarjotaan sukupuun piirtämistä, kun mennään keskustelemaan asioista. ...kele, mä haluan puhua meidän suhteesta enkä miettiä mikä mun isän veljen siskon serkun syntymättömän lapsen nimi oli ja millainen luonne sillä olisi ollut.

Okei, okei, jollekulle voi olla hyötyä jossain määrin asioiden kelaamisesta aikaa taaksepäin, että josko hommat juontuisivat historian haminoista, mutta tällä kotipsykootilla on semmonen viilinki, että syvässä Hämeessäkin syntynyt on ehkä kelannut asioitaan edes kerran ennen jutuille menoa. Joten piirtäkööt itte mun puolesta vaikka perhepotrettinsa akvarellityönä, jos siltä tuntuu. Ei tule pomppufiilistä mulle moisesta. Varsinkaan, kun kuvis on ollut vahva kutonen.

Tosin ihan diipailua oli myös yksityinen käynti Täti Päätohtorin luona. Tuli lähinnä semmonen olo, että ko. ammattilainen ajatteli, että mitä ihmettä sää (siis mää) täällä teet, kun ittekin osaat kelailla juttuja noin pitkälle ja toimia. Olihan se toki kiva näyttää paperilta asteikolta 1-10, että kuinka paljon vituttaa ja ahdistaa silloin kun eniten vituttaa. No 15 ja puoli vielä päälle. Mitä sittten? No ei mitään sitten, kun paperi siirrettiin sivuun eikä se johtanut mihinkään. Mulla on kuitenkin sellainen pitkäaikaissuunnitelma, että voisin luopua edes puolesta siitä tabumäärästä mitä tällä hetkellä kitusiin vetelen. Ei ne musta onnellista ihmistä tee pidemmässä juoksussa. Musta tekis onnellisen se, että voisin narauttaa latomeren auki tai kuunnella kuinka laatikon pääty narahtaa ja marsu aivastaa mieluummin kuin miltä kuulostaa, kun ottaa napin foliosta. Ko. tuotteiden yhdistäminen ei kuitenkaan ole se mitä hammaslääkäriliitto suosittelee. Ei edes se tohtori, jonka paperit ovat peräisin itänaapurin metroasemalta. Sieltä kaikista kauimmaiselta stopilta. Niin paitsi että beetat ja tuoppi ne yhteen soppii, mutta bentsot ja tuoppi eivät mene pussauskoppiin.

Yhden asian kuitenkin ymmärsin käytyäni Tädillä. Olen väärällä alalla. Kuuntelemalla kanssaihmistä ja näyttämällä paperilta asteikkoja tienaisin paaaaljoooon enemmän kuin moni muu.

Tän päivän lampaat: Rosson safka ja paniikin nousu perhehelvettimarketissa.
Tän päivän leijonat: Robertin ehkä hieman kyseenalainen voitto sekä yksi hörppy Talviomenaa